Продукти

С широката си гама от лесни за употреба продукти, HARTMANN предлага на специалистите  иновативни решения в ежедневната им работа. Те позволяват ефективно лечение, като едновременно с това са икономически изгодни. HARTMANN традиционно се счита за експерт в областта на лечението на рани с продукти за третиране на остри и хронични рани, но също така и с продукти за леки наранявания в ежедневния живот. Преврързочни материали като памука и марлята за поставили основата на непрестанно разрастващото се портфолио на HARTMANN през 80те години на 19 век. Днес, гамата от продукти включва хидроактивни превръзки за съвременно лечение, раневи подложки, компреси и бинтове за редица индикации.

 

Продуктови каталози:

Лечение рани

 

Превръзки за съвременно лечение на рани

Превръзки за съвременно лечение на рани

Хидроактивни и мазеви превръзки за лечение на остри и хронични рани, които са изцяло съобразени с изискванията на фазата на раневото оздравяване, намаляват периода за лечение и позволяват по-икономически изгодна грижа за раните.

Подробно

Традиционни превръзки

Традиционни превръзки

Марлени компреси, компреси от нетъкан текстил и абсорбиращи подложки за общо третиране на рани в хирургията или в амбулаторната практика.

Подробно

Прикрепящи продукти

Прикрепящи продукти

Крепови и тубуларни бинтове за прикрепяне на превръзки

Подробно

Компресивна терапия

Компресивна терапия

Разнообразие от бинтове и чорапи с ниска, средна и висока компресия за профилактика или лечение на хронични рани.

Подробно

HydroTherapy®

HydroTherapy®

Нова концепция в лечението на труднозаздравяващи рани чрез употреба само на два проддукта!

Подробно